coaching dpbgroep

Nieuws & Blog ›

Leontien kiest uit recent psychologisch onderzoek relevante informatie, met tips en handige 'weetjes'.

Wat is de essentie?

Wat is de essentie?

Durft u ook geen “nee” te zeggen? Dat wordt dan knap lees meer

Geld maakt wel gelukkig.

Geld maakt wél gelukkig.

We kennen het gezegde: “Geld maakt niet gelukkig”. Toch lees meer

Meer nieuws ›

Evenementen ›

Nieuw in 2016 - Leiderschap!

Leiderschap

“Professionals aan ’t roer” start een gloednieuw lees meer

Mid-Life Career Boost

Midlifecareer

Gedurende het werkende leven heb je aan het begin allerlei lees meer

Rino cursus: Teamcoaching

team trainingen

Leontien Buddemeijer en Frank Habekotté zullen opnieuw een lees meer

Meer evenementen ›

Waarom coaching?

Het is van groot belang om te zorgen dat u op persoonlijk en zakelijk vlak optimaal functioneert. Dit geldt voor u zelf, maar ook voor het bedrijf waar u werkt, immers met het goed functioneren van managers en professionals zijn grote economische belangen gediend.  Van alle ontwikkelinstrumenten blijkt een op maat gemaakt coachingstraject een hoger rendement te geven dan bijvoorbeeld een cursus of vaardigheidstraining.

Meer bereiken en meer plezier in werk?

Mensen weten meestal wel wat ze aan zichzelf zouden willen of misschien wel moeten veranderen, maar alleen niet precies hoe ze dat moeten doen. Daarnaast is het vaak heel nuttig om meer zicht te krijgen op de talenten die al aanwezig zijn, zodat er meer bewust gebruik van gemaakt wordt.

Coaching helpt bij het vinden van nieuwe wegen om succes en plezier terug te brengen in het persoonlijk en professioneel functioneren.

De organisatie krijgt daarmee een gezondere, meer productieve en creatieve professional. Doordat de focus ligt op vraagstukken en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk kan met relatief weinig inspanning en tijdsbesteding een hoog rendement worden behaald.

Meer weten?

Coaching begint met een intake, waarin bij voldoende overeenstemming, besloten kan worden tot een serie gesprekken van circa 1 ½ uur. Er worden concrete doelen afgesproken en deze worden samen met de werkwijze in een contract met een offerte vastgelegd.

Neem contact met ons op via e-mail : l.buddemeijer@dpbgroep.nl of tel: 020-6644410

Leontien Buddemeijer Psychologisch Adviesbureau

Praktisch Advies, gericht op groei

Leontien Buddemeijer beantwoordt regelmatig een lezersvraag. Hier kunt u een vraag stellen en hier treft u een overzicht van eerder gestelde coachvragen en adviezen.