DBP Groep Training, Advies en Coaching in Amsterdam

Nieuws & Blog ›

Leontien kiest uit recent psychologisch onderzoek relevante informatie, met tips en handige 'weetjes'.

Wat is de essentie?

Wat is de essentie?

Durft u ook geen “nee” te zeggen? Dat wordt dan knap lees meer

Geld maakt wel gelukkig.

Geld maakt wél gelukkig.

We kennen het gezegde: “Geld maakt niet gelukkig”. Toch lees meer

Meer nieuws ›

Evenementen ›

Nieuw in 2016 - Leiderschap!

Leiderschap

“Professionals aan ’t roer” start een gloednieuw lees meer

Mid-Life Career Boost

Midlifecareer

Gedurende het werkende leven heb je aan het begin allerlei lees meer

Rino cursus: Teamcoaching

team trainingen

Leontien Buddemeijer en Frank Habekotté zullen opnieuw een lees meer

Meer evenementen ›

Met wie werken wij nauw samen?

 

Joop van Blijderveen

Joop is organisatieadviseur, projectleider, trainer en interim-manager. Hij is zelfstandig gevestigd. Joop heeft een langdurige ervaring met het organiseren van werk in de banksector. Na een scholing in vooral de Tayloriaanse manier van organiseren is hij zich meer gaan specialiseren in de principes van de Organisatie Ontwikkeling waarin de ontwikkelingen met betrekking tot Het Nieuwe Werken naadloos passen.

www.changepartner.nl

Marije Adriaansens

Marije werkt als coach, trainer en organisatieadviseur. In die laatste hoedanigheid richt zij zich op het verbinden van "business and community"..
Naast maatschappelijk ondernemen houdt zij zich bezig met onderwerpen als strategieontwikkeling, professionalisering en talent programma's, personal branding en leiderschap, gender en diversiteit. Ze was medeoprichter van Better Future en is op dit moment werkzaam in haar eigen bedrijf Floreat. Tevens is zij partime directeur van SIFE Nederland.

www.floreat.nl

Inger Strietman

Inger werkt als coach, trainer en consultant. Zij begeleidt mensen & merken om tot meer verbinding te komen. Hierin werkt zij ‘van binnen naar buiten’; ontwikkeling begint met het verkrijgen van meer en dieper inzicht in jezelf. Inger heeft een achtergrond in NLP en oplossingsgericht coachen en werkt vanuit een positieve en doelgerichte aanpak. Daarnaast adviseert Inger bedrijven hoe zij vorm en inhoud kunnen geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid.

www.inger.nl

Leontien Buddemeijer Psychologisch Adviesbureau

Praktisch Advies, gericht op groei

Leontien Buddemeijer beantwoordt regelmatig een lezersvraag. Hier kunt u een vraag stellen en hier treft u een overzicht van eerder gestelde coachvragen en adviezen.