DPB's Werkwijze voor Training, advies en Coaching

Nieuws & Blog ›

Leontien kiest uit recent psychologisch onderzoek relevante informatie, met tips en handige 'weetjes'.

Wat is de essentie?

Wat is de essentie?

Durft u ook geen “nee” te zeggen? Dat wordt dan knap lees meer

Geld maakt wel gelukkig.

Geld maakt wél gelukkig.

We kennen het gezegde: “Geld maakt niet gelukkig”. Toch lees meer

Meer nieuws ›

Evenementen ›

Nieuw in 2016 - Leiderschap!

Leiderschap

“Professionals aan ’t roer” start een gloednieuw lees meer

Mid-Life Career Boost

Midlifecareer

Gedurende het werkende leven heb je aan het begin allerlei lees meer

Rino cursus: Teamcoaching

team trainingen

Leontien Buddemeijer en Frank Habekotté zullen opnieuw een lees meer

Meer evenementen ›

Werkwijze

Optimaal benutten en versterken van talenten

Verandering is er altijd en is ook nodig. Onze werkwijze is gericht op het optimaal benutten en versterken van al aanwezige talenten en hulpbronnen om de veranderingen in de gewenste richting te realiseren. Dat betekent dat de actie ligt bij de cliënt of het team. Zij zetten de gewenste veranderingen in gang en realiseren de doelstellingen. Doelen zijn realiseerbaar door de focus op kleine succesvolle stappen in plaats van grote veranderingen te snel door te willen voeren.

De cliënt is de expert

Het perspectief en verwachting op succes geeft hoop en motivatie. Daarbij is de cliënt of organisatie de expert en wordt daarin gestimuleerd. Men voelt zich versterkt en serieus genomen.

Onze werkwijze is vooral gericht op het effectiever handelen, wij maken geen dikke rapporten en probleemanalyses. Het geleerde is meteen toepasbaar met huiswerk/opdrachten waar tussen de normale dagelijkse werkzaamheden door aan gewerkt kan worden en die ook na onze tussenkomst voortgezet kunnen worden. Hierdoor ontstaat een optimale betrokkenheid.

Concreet

Het traject start met een kennismaking (vrijblijvend) en een intake waarin de doelstellingen, de te volgen aanpak en de tijdsduur worden besproken.

Eén en ander wordt in een voorstel met offerte vastgelegd, zodat er bij alle partijen helderheid is over de aanpak en de kosten.

Leontien Buddemeijer Psychologisch Adviesbureau

Praktisch Advies, gericht op groei

Leontien Buddemeijer beantwoordt regelmatig een lezersvraag. Hier kunt u een vraag stellen en hier treft u een overzicht van eerder gestelde coachvragen en adviezen.