DBP Groep Training, Advies en Coaching in Amsterdam

Nieuws & Blog ›

Leontien kiest uit recent psychologisch onderzoek relevante informatie, met tips en handige 'weetjes'.

Wat is de essentie?

Wat is de essentie?

Durft u ook geen “nee” te zeggen? Dat wordt dan knap lees meer

Geld maakt wel gelukkig.

Geld maakt wél gelukkig.

We kennen het gezegde: “Geld maakt niet gelukkig”. Toch lees meer

Meer nieuws ›

Evenementen ›

Nieuw in 2016 - Leiderschap!

Leiderschap

“Professionals aan ’t roer” start een gloednieuw lees meer

Mid-Life Career Boost

Midlifecareer

Gedurende het werkende leven heb je aan het begin allerlei lees meer

Rino cursus: Teamcoaching

team trainingen

Leontien Buddemeijer en Frank Habekotté zullen opnieuw een lees meer

Meer evenementen ›

Wie zijn wij?

De DPBGroep is een psychologisch adviesbureau voor mensen en teams in veeleisende posities.

Wij bieden deskundige begeleiding en praktisch advies bij persoonlijk – en teamfunctioneren. Ook kunnen wij u en uw organisatie in een vroeg stadium opmerkzaam maken op mogelijke valkuilen en u adviseren over preventieve maatregelen. Maatwerk en persoonlijke aandacht zijn voor ons vanzelfsprekend.

Leontien Buddemeijer

‘Soms hebben mensen een klein zetje in de goede richting nodig om te kunnen doorgroeien’

Leontien is een zeer ervaren (team)coach, trainer, opleider en psychotherapeut. Zij is 15 jaar verbonden aan DPBGroep; de laatste 10 jaar als partner/eigenaar. Zij is gespecialiseerd in resultaatgerichte individuele en team coachingstrajcten. Ook wordt zij regelmatig gevraagd om lezingen of workshops te verzorgen. Jaarlijks geeft zij een leiderschapsprogramma voor "high potentials" binnen de grote advocaten kantoren. Zij is als docent/opleider verbonden aan de OSR en de RINO Amsterdam. Klanten vinden haar open en eerlijk, een waardevol adviseur, positief, inspirerend en resultaatgericht.

E-mail: l.buddemeijer@dpbgroep.nl

Anna van den Berg

‘Doorbreek vaste patronen’

Persoonlijke ontwikkeling: een kans of een belemmering in je werk? Anna is een coach en trainer met een psychotherapeutische achtergrond. Ze heeft ruim tien jaar ervaring in het doorbreken van vaste patronen en systemen bij klanten.

Opdrachtgevers en klanten waarderen haar persoonlijke stijl; “ze onderzoekt met succes hoe je persoonlijke ontwikkeling een nieuwe impuls aan je carrière kan geven”.

E-mail: a.vandenberg@dpbgroep.nl

Frank Habekotté

Frank Habekotté is klinisch psycholoog BIG en psychotherapeut / systeemtherapeut. Bij de Parnassia Bavo groep regio Noord Holland is hij werkzaam als P-opleider en supervisor.

Hij is jarenlang actief als behandelaar en manager in de GGZ, zowel ambulant, klinisch als dagklinisch. Ook is hij erkend supervisor en docent van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG). Zijn bijzondere interessegebieden zijn oplossingsgericht en narratief werken in behandeling en coaching.

Monica Kievid

Monica heeft jaren als BIG geregistreerd zelfstandig gevestigd psychotherapeut gewerkt. Haar specialisme is individuele psychoanalytische en relatie-/gezinstherapie. Daarnaast coacht en traint zij mensen met allerlei vragen op het grensgebied van werkprivé in de (zakelijke) dienstverlening en in het bedrijfsleven. Ook verzorgt zij regelmatig opleiding aan collega‘s

Haar werkwijze kenmerkt zich als onderzoekend, doelgericht en ondernemend. Zij komt snel tot de kern en is in haar aanpak ‘no-nonsense‘. De begeleiding is dan ook nooit langer dan nodig. Zij wordt door haar opdrachtgevers en cliënten ervaren als: plezierig, vlot, pittig en ondersteunend. Zij kenschetst zichzelf als: no-nonsense en snel tot de kern van de zaak komend.

 

Hanke Geertsema

Hanke Geertsema is bij de DPBGroep werkzaam als coach, psychotherapeute en supervisor. "Als coach werk ik vanuit inzicht naar een oplossing toe. Als coach kijk ik naar de situatie nu op het werk: hoe zit jouw plek in de organisatie eruit, waar zit je in je werk in vast en wat wil je veranderen en/of verbeteren. Daarnaast kijk ik terug, naar je stamboom, naar oude patronen: wat heb je meegemaakt, waar zitten pijnpunten en wat heb je geleerd vanuit vroeger. Dan kijken we vooruit: hoe kan je vanuit je huidige positie weer in je kracht komen te staan en nieuwe patronen aanleren".

Hanke werkt daarnaast als psychoanalytisch psychotherapeute met adolescenten en volwassenen individueel,en zij geeft relatie- en  gezinstherapie. Daarnaast werkt zij als docent aan de VU en geeft zij supervisie aan mensen in opleiding tot psychotherapeut.

Email: hankegeertsema@online.nl

 

Zita Hietink

"Stap buiten je comfortzone, en kies voor beweging en groei".

Zita Hietink is coach en (GZ) psycholoog met ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van persoonlijke verander- en groeitrajecten. Door zelfkennis en zelfrefelectie aan te scherpen, of door ineffectief gedrag of gedachtenpatronen te doorbreken, komen mensen weer in beweging. Hierdoor kan er doelgerichter worden gewerkt aan persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit binnen een professionele setting. Opdrachtgevers en clienten omschreven haar als: to the point, empatisch en resultaatgericht. 

"Ik heb een rotsvast vertrouwen in de mogelijkheden die elk mens in zich heeft om vanuit eigen kracht te handelen". 

Zita Hietink heeft een eigen praktijk in 's Graveland en is daarnaast verbonden aan de DPBGroep. 

Email: zita@hietink.com

Leontien Buddemeijer Psychologisch Adviesbureau

Praktisch Advies, gericht op groei

Leontien Buddemeijer beantwoordt regelmatig een lezersvraag. Hier kunt u een vraag stellen en hier treft u een overzicht van eerder gestelde coachvragen en adviezen.